Header
Evenementen De Club De wagens Links Downloads Auteursrechten E-Mail
Top

Auteursrechten

De Lamborghini Club Nederland is officieel erkend door Automobili Lamborghini SpA, let wel dat het Lamborghini logo, de naam Lamborghini en de verschillende modelnamen die op deze site voorkomen eigendom zijn van Automobili Lamborghini SpA en onder licentie gebruikt worden.

De beelden en informatie die op deze site voorkomen zijn eigendom van de Lamborghini Club Nederland, dit wil zeggen dat deze auteursrechterlijk beschermd worden en niet door derden en/of voor handelsdoeleinden gebruikt mogen worden zonder schriftelijke toelating van de Lamborghini Club Nederland zelf.
De naam 'Lamborghini Club Nederland' en de url 'www.lamborghiniclub.nl' zijn geregistreerde handelsnamen bij de Kamer van Koophandel, inbreuken hierop of op de geldende auteursrechten zullen altijd van rechtswege vervolgd worden door de club.

Het is niet toegelaten deze website met behulp van bijvoorbeeld 'Mirror'-software op een andere webserver of computer te plaatsen en te publiceren, tevens is het verboden om rechtstreeks naar beelden of informatie op deze website te 'linken', als U een link naar de Lamborghini Club Nederland website wil opnemen op Uw eigen site kan dit alleen naar de hoofdpagina, zijnde : http://www.lamborghiniclub.nl.

Indien U nog verdere vragen hebt over deze auteursrechten of eventuele aanvragen met betrekking tot het gebruik van informatie of beelden op deze website kan U altijd richten tot de Lamborghini club Nederland.

footer